loading...

آموزش و سرگرمی و تبلیغ

برای آموزش و مشاوره سئو و دیده شدن در نتایج جستجو و همچنین کسب درآمد از تبلیغ، هیچگاه دیر نیست

بازدید : 423
سه شنبه 21 ارديبهشت 1400 زمان : 22:23

معرفی و کاربرد GTmetrix

GTmetrix ابزاری مشترک ما بین دو کمپانی گوگل و یاهو می باشد که به صورت رایگان، جهت بررسی و آنالیز سرعت وب سایت در دسترس کاربران قرار گرفته است. باید بدانید که این برسی ها و آنالیزها در قالب گزارشات توصیفی بسیار دقیقی در اختیار شما قرار می گیرد.

این ابزار نقش بسیار مهمی در سئوی سایت شما دارد و با بررسی عملکرد سایت و کمک به ارتقاء آن در بهینه سازی وب سایت کمک بسیار زیادی به شما می کند. یکی از مهم ترین مزیت های این ابزار راهکار های تاثیرگذار و کاربردی می باشد که در راستای بهینه سازی بخش های مختلف وب سایت به شما ارائه می دهد و می توان از آنها به نحو احسنت استفاده کرد.

GTmetrix با تحلیل تمامی قسمت های وبسایت، آمار توصیفی و دقیقی از بخش بخش آن را به شما می دهد و گزارشات خود را در قالب دو شاخص مهم به نام های Google Page Speed و Yslow ارائه می کند.

همانطور که میدانید یکی از موضوعات اصلی در دنیای وب، قابلیت نمایش صحیح صفحات وب سایت و بارگذاری آن بر روی موبایل و تبلت می باشد. شما از طریق GTmetrix نیز می توانید این قابلیت را در وب سایت خود مورد بررسی و آنالیز قرار دهید.

اگر شما جزء آن دسته از مدیران هستید که برای کسب و کار خود از چندین وب سایت استفاده می کنید و قصد مقایسه ی سایت های خود با یکدیگر و یا قصد مقایسه ی وب سایت خود با سایر رقبا را دارید می توانید با بهره گیری از قابلیت مقایسه در ابزار آنالیز سرعت GTmetrix این نیاز خود را برطرف کنید. در این حالت می توانید نقاط ضعف خود را شناسایی کنید و شاخص های مهم سایت را ارتقاء دهید و در بهینه سازی سایت خود به خوبی پیش بروید. خیلی از وبمستران به دنبال راهکار و ابزار هایی هستند که بتوانند با استفاده از آنها در حوزه ی بهینه سازی کد های Front-End و Back-End به خوبی عمل کنند. اگر بخواهم در این مقاله یکی از این ابزار های مهم و کاربری را به شما معرفی کنم قطعا یکی از پیشنهاد های من ابزار GTmetrix می باشد.

این ابزار با بررسی ساختار کد های سمت کاربرد همچنین سمت سرور ، در بهینه بودن آنها به شما کمک زیادی می کند و می توانید با بکارگیری پیشنهادات و توصیه های جی تی متریکس، کد های خود را اصلاح کنید. از دیگر نکات جالب این ابزار تعیین شاخص هایی برای وب سایت می باشد به این صورت که شما در هنگام مراجعه به سایت جی تی متریکس برای شاخص هایی که به شما داده است یک رِنج حداقل تعریف می کنید و با این کار دیگر نیازی به این نیست که مدام به ابزار مراجعه کنید و وب سایت خود را آنالیز کنید. در صورتی که سایت شما دچار رکود در شاخص های تعیین شده شود، به صندوق الکتریکی شما یک پیام ارسال می کند و شما را در جریان این اتفاق می گذارد.

ابزار آنالیز سرعت GTmetrix هم مانند سایر ابزار ها داری بخش های خاثص و متفاوتی است برای برخورداری از مزیت ها و قابلیت های هر بخش باید هزینه ی آن را پرداخت نمایید. این بخش ها در قالب سرویس های نقره ای، برنزی، طلایی و سرویس های سفارشی می باشد که هزینه ی هر بخش با دیگری به علت متفاوت بودن سرویس ها، مختلف است.

تمامی موارد گفته شده تا به این پایه در واقع شرح حالی از کاربرد ها و قابلیت های این ابزار توانمند بوده است. قبول دارم که رسیدگی به تمامی این گزارشات شاید کمی سخت باشد. برای همین به شما پیشنهاد می کنم که برای راحتی کار و دسترسی یکجا به تمامی اطلاعات از قابلیت PDF در جی تی متریکس استفاده کنید تا تمامی این اطلاعات و آنالیز ها در قالب یک فایل PDF در اختیار شما قرار بگیرد.

در ادامه بحث، قصد دارم در خصوص نحوه ی کار با ابزار GTmetrix برای شما صحبت کنم.

کار با GTmetrix

استفاده از این ابزار اصلا پیچیده نیست و کار با آن بسیار ساده می باشد. به طوری که می توان گفت تمامی کاربران به راحتی می توانند با آن کار کنند. اگر در حال استفاده از ابزار بودید و جایی برای شما قابل فهم و درک نبود می توانید از راهنمایی های خود ابزار جی تی متریکس استفاده کنید. این قابلیت تحت عنوان “what does this mean” ارائه شده است.

برای ورود به سایت رسمی GTmetrix، ابتدا آدرس سایت را وارد می کنید.https://gtmetrix.com/

بعد از وارد کردن آدرس فوق وارد صفحه ی رسمی سایت جی تی متریکس می شوید. تصویر زیر نمایی از صفحه ی رسمی آن می باشد.

کار با GTmetrix

اگر که تصویر بالا نگاه کنید، کادر مخصوص آدرس سایت مورد نظر برای آنالیز کردن را می بینید که متن Enter URL to Analyze در داخل آن درج شده است. آدرس هر سایتی یا صفحه ای از سایت که در نظر دارید را می توانید اینجا وارد کنید و نتایج حاصل از آنالیز آن را مشاهده کنید. برای این کار ما آدرس ویکی دمی یعنی www.wikidemy.ir را وارد می کنیم. به خاطر داشته باشید،به دلیل اسکن کردن و دریافت شاخصه های سایت ویکی دمی، ممکن است کمی فرآیند مشاهده ی نتایج زمان ببرد. بعد از انجام فرآیند های گفته شده صفحه ای به صورت زیر برای شما به نمایش در می آید.

آموزش gtmetrix

همانطور که در تصویر مشاهده می کنید، گزارش دو شاخص اصلی برای نمره دهی عملکرد سایت، یعنی Yslow و Page Speed Score را می بینید. این نمره دهی برای سایت ها از مقدار A تا Fدر نظر گرفته می شود. همین مقادیر A تا F هم بر مبنای درصدی مشخص می شوند. در حال حاضر برای سایت ویکی دمی نمره ی B را در نظر گرفته است که دلیل آن هم پایین آمدن سرعت سایت به دلیل نقل و انتقالات ویکی دمی به قالب جدید می باشد. کادر کنار آنالیز سرعت مربوط به اطلاعات کلی سایت مانند زمان کل بارگذاری صفحه (Fully Loaded Time)، سایز کلی صفحه ( Total Page Size) و تعداد درخواست ها (Requests) می باشد.

عنوان سئو چیست؟ طول عنوان سئو در وردپرس

دقت داشته باشید زمانی که نتایج کای آنالیز سرعت سایت برای شما نمایش داده می شود شما ممکن است زنگ این قسمت را با رنگ سبز نبینید و رنگ دیگه ای باشد. کلا ابزار جی تی متریکس نتایج ارزیابی خود را با رنگ های متفاوتی نشان می دهد. برای این کار از چهار رنگ قرمز، زرد و سبز استفاده می کند. اگر نتایج را با رنگ سبز نمایش دهد به این معنا است که عملکرد کلی سایت خوب که شما بر مبنای درصدی که تعیین کرده است می توانید ضعف ها را بررسی و برطرف کنید تا ایده آل شود.. اگر با رنگ زرد نمایش دهد به این معنا است که عملکرد کلی آنالیز سرعت سایت چنگی به دل نمی زند و باید آن را ارتقاء دهید. اگر با رنگ قرمز نمایش دهید یعنی اینکه اصلا اوضاع در این زمینه خوب نیست و شما باید بشدت روی آن کار کنید. همانطور که گفتم شما در هر سطحی که باشید می توانید بر اساس درصدی که در کنار گِرید قرار گرفته است، به بررسی عملکرد های سایت خود بپردازید.

جهت تبلیغ کانال در تلگرام کلیک کنید.

بازدید : 102
چهارشنبه 25 فروردين 1400 زمان : 16:26

به نظر می رسد بهینه سازی موتور جستجو، بستر اصلی هر کسب و کاری است که می خواهد حضور خود را به صورت آنلاین احساس کند. روش های مختلفی وجود دارد که می تواند برای کمک به ایجاد این حضور استفاده شود و این به عهده هر مشاغل یا افراد است که بفهمند چه چیزی برای آنها بهتر است. با این حال، در هر روش مخرج مشترکی وجود دارد که ممکن است شانس موفقیت شما را افزایش دهد. یکی از آنها اتفاقاً استخدام یک مشاور سئو است که به شما کمک می کند که اهداف شما را زنده نماید .مشاوره سئو از اهمیت بالایی برای کسب و کار های اینترنتی برخوردار است. اگر شما قصد دارید که سایتتان را سئو کنید، یک مشاور حرفه ای سئو به شما کمک می کند تا یک نقشه راه داشته باشید؛ یعنی از کجا شروع کنید تا به نتیجه دلخواهتان برسید. سئو و بهینه سازی سایت، بسیار گسترده است و گاها پیش می آید که بسیاری از بیزینس ها بدون استراتژی مناسب و عدم داشتن اطلاعات کافی، اقدام به بهینه کردن وب سایتشان می پردازند؛ ولی نتیجه مناسبی را دریافت نمی کنند. در ادامه با ویکی دمی همراه باشید تا بدانید که چرا به مشاوره seo احتیاج دارید و اینکه، خدمات مشاوره حرفه ای سئو ویکی دمی، چگونه است ؟ در صورت تمایل با ما در ارتباط باشید.

به طور کلی، مشاور، فردی است که در موضوع خاصی تخصص داشته باشد که معمولا توسط شرکت ها به او پول پرداخت می شود تا به شرکت یا مسئول خاصی از آن شرکت مشاوره بدهد. پس این موضوع، برای مشاور سئو نیز صدق می کند. متخصصانی در حوزه موتورهای جستجو وجود دارند که توسط افراد مختلف که صاحب بیزینس هستند، به آن ها پول داده می شود تا در بهبود رتبه سایتشان، ایجاد ترافیک و سودآوری بیشتر، به آنها مشاوره دهند. کسی که کار مشاوره seo را انجام می دهد، باید حداقل در سئو داخلی و سئو خارجی وب سایت، از تخصص و تجربه کافی برخوردار باشد.

آنالیز سئو سایت و بررسی موارد و مشکلات، یکی از اصلی ترین فعالیت های مهم در زمینه سئو می باشد. آنالیز سایت و بررسی سئو سایت به دو روش صورت می گیرد؛ می توانید از سایت های آنالیز سئو استفاده نمایید و یا اینکه از متخصصین مجرب بخواهید تا سایت شما را بطور کامل آنالیز کنند. ما در این صفحه هردو روش را در اختیار شما، همراهان عزیز ویکی دمی قرار داده ایم.

بازدید : 64
دوشنبه 23 فروردين 1400 زمان : 15:39

ویکی دمی، در این محتوا قصد دارد تا با شما در مورد این موضوع که یک سایت باید دارای چه خصوصیاتی باشد تا بتوان از آن بک لینک گرفت، صحبت کند.

بک لینگ گرفتن از وب سایت های دیگر، همواره یکی از موارد ضروری و مهم در سئوی سایت به شمار می رود و همواره جزء دغدغه های اصلی وب مستر می باشد.

اگر با هدف و ارزش بک لینک گرفتن آشنا شوید، بهتر می توانید تشخیص دهید که چه وب سایت هایی برای بک لینک گرفتن مناسب هستند. هدف اصلی بک لینک گرفتن، ایجاد ارتباط با وب سایت های مشابه، همکار، مکمل و حتی رقیب است. بدین ترتیب، موتور جستجو تشخیص می دهد که چه وب سایت هایی با هم در ارتباط هستند و چه وب سایت هایی از لحاظ کیفیت در سطوح بالا و پُر بازدید کننده قرار دارند تا او، این وب سایت ها را به سایر کاربران خود پیشنهاد کند. بدین ترتیب یک سینرژی (هم افزایی) مجازی در بین وب سایت ها شکل می گیرد که ارتقاء یکی، موجب ارتقاء سایر وب سایت ها خواهد شد. اما در بک لینک گرفتن باید بر روی چه مواردی تمرکز شود؟

موارد مهم دربارۀ بک لینک گرفت

در موارد زیر می توان با بک لینک گرفتن بیشتر آشنا شد.

زبان سایت لینک دهنده

هدایت کاربر به وب سایتی که زبان دیگری دارد، حتی اگر آن کاربر به هر دو زبان اشراف داشته باشد، یک تلاش بیهوده برای ارتقاء وب سایت ما به شمار می رود. لذا یکی از اولویت های عمده در بک لینک گرفتن، “هم زبان” بودن هر دو وب سایت است. لذا اگر وب سایت شما به زبان فارسی است، دنبال بک لینک گرفتن از وب سایت های غیر فارسی نباشید. (البته همیشه این موضوع صادق نیست)

موضوع (حیطۀ کاری) وب سایت لینک دهنده

سایت لینک دهنده باید در حیطۀ کاری وب سایت شما باشد. برقراری لینک بین دو وب سایتی که هیچ ارتباط و منطق کاری در بین آنها برقرار نیست، به هیچ عنوان نمی تواند یک بک لینک موفق و با ارزش به همراه داشته باشد.

آدرس صفحات سایت (url) باید فارسی باشد یا انگلیسی؟

تعداد لینک ها

بک لینک یک سایت، همواره یک ارزش و اعتبار ثابت و مشخصی دارد. لذا هر چه تعداد وب سایت هایی که از آن بک لینک می گیرند بیشتر باشد، ارزش و اعتبار بک لینکی که هر وب سایت از آن دریافت کرده، کاهش پیدا می کند. چون این ارزش در بین چند وب سایت تقسیم می شود. لذا هر چه تعداد لینک های خروجی کمتر باشد، به نفع وب سایت شما خواهد بود. این موضوع را نیز در نظر داشته باشید که تعداد زیاد لینک های خروجی معمولاً می تواند منجر به اسپم شدن سایت نیز بشود و گرفتن بک لینک از یک وب سایت اسپم، کار منطقی و مناسبی به نظر نمی رسد.

اسپم نبودن سایت بک لینک دهنده

مراقب اسپم نبودن سایتی که قصد گرفتن بک لینک از آن را دارید، باشید. برای این کار می توانید با نصب افزونۀ MozBar، در مرورگر خود، میزان اسپم سایت ها را بررسی کنید. اگر درجۀ اسپم سایت مورد نظر شما بالاتر از عدد 5 باشد، وب سایت مذکور، نمی تواند گزینۀ مناسبی برای بک لینک گرفتن از آن با

C:\Users\Ali Parsa\Desktop\16.jpg

مهم ترین کاربرد افزونۀ MozBar این است که به شما کمک می کند تا کیفیت یک وب سایت را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهید تا اگر نمرۀ پایینی دارد، از آن بک لینگ نگیرید. همچنین MozBar به شما یک دیدگاه کلی در مورد وضعیت وب سایت و میزان رعایت استانداردهای آن ارائه می کند. لذا متوجه خواهید شد که کاربران فضای مجازی تا چه حد به وب سایت مذکور اعتماد دارند. چون الگوریتم های افزونۀ MozBar به طور ماهانه مورد به روز رسانی قرار می گیرند، پس می توانید به اعداد و ارقام آن اعتماد کامل داشته باشید.

به این نکته توجه داشته باشید که عدم رعایت هر یک از موارد بالا می تواند وب سایت شما را اسپم کند و به سئوی آن آسیب وارد سازد. سعی کنید در مورد چشم انداز پیش روی وب سایتی که قصد بک لینک گرفتن از آن را دارید، اطلاعاتی به دست آورید. حتی اگر وب سایت مذکور در آینده اسپم شود، باز هم برای اعتبار وب سایت شما زیان آور خواهد بود.

معرفی بهترین افزونه های ریدایرکت در 2020

بک لینک رایگان!

ویکی دمی به شما هشدار می دهد که روی وب سایت هایی که بک لینک رایگان می دهند، حساسیت بیشتری داشته باشید. وب سایت هایی وجود دارند که با وارد کردن آدرس وب سایت شما اقدام به ایجاد بک لینک می کنند و در یک بازۀ زمانی کوتاه قادر به ایجاد تعداد زیادی بک لینک هستند که می تواند برای وب سایت شما دردسر ایجاد کند. همکاری با این وب سایت های رایگان هیچ تأثیر مثبتی برای وب سایت شما ندارد و چه بسا به زیان آور هم باشد.

لینک فالو یا نوفالو؟

مراقب باشید، لینکی که دریافت می کنید فالو است یا نوفالو؟ به طور کلی دو نوع لینک داریم:

☜ لینک فالو (Follow)

☜ لینک نوفالو (no Follow)

سایتی که به شما لینک فالو می دهد، از گوگل می خواهد که لینکی که به سایت شما داده است را دنبال کند. این کار برای وب سایت شما بسیار مثبت و با ارزش است. اما در لینک نوفالو، از موتور جستجو خواسته می شود که لینک ارائه شده به شما را دنبال نکند و در نتایج جستجو نیز قرار ندهد. لینک های نوفالو را رد نکنید؛ چرا که هر چند در حد لینک های فالو ارزشمند نیستند، ولی خالی از اعتبار هم نخواهند بود. از سوی دیگر اگر بدون لینک نوفالو باشید، ربات جستجوگر، آن را غیر واقعی و غیر منطقی قلمداد می کند و وب سایت شما را جریمه خواهد کرد.

وب سایت های منتخب برای بک لینک گرفتن

1.وب سایت ویرگول:

ویرگول به کاربران خود این امکان را می دهد تا پس از عضویت، از طریق پنل کاربری اقدام به اشتراک مطالب کنند و در آن مطلب، یک لینک به وب سایت خود بدهند. اکانت خودتان در ویرگول را به گونه ای مدیریت کنید که در لینک گذاری دچار زیاده روی نشوید.

برای آموزش سئو داخلی با شماره 09128909248 تماس حاصل نمایید.

2. بک لینک گیری از وب سایت Tumblr

یکی از معتبرترین وب سایت های غیر ایرانی برای ایجاد لینک به شمار می رود. شما با ساخت یک وبلاگ هم می توانید از این سایت، یک لینک فالو دریاف کنید. برای این کار نیز ابتدا در وب سایت Tumblr ثبت نام کنید و عضو شوید و با ایجاد یک بلاگ جدید، یک مطلب به اشتراک بگذارید و لینک وب سایت خودتان را نیز در آن قرار دهید.

آموزش کامل Disavow بک لینک ها | شناسایی و حذف لینک های اسپم و بی کیفیت

3. دریافت بک لینک از وب سایت Mozilla

گرفتن بک لینک از مرورگر موزیلا کار ساده ای است و دامنۀ با ارزشی هم دارد. برای این کار، در این وب سایت ثبت نام کنید و پس از تأیید ایمیل، وارد حساب کاربری خود شده و در آنجا لینک سایت خود را نیز ارسال کنید.

4. دریافت بک لینک از وب سایت Photobucket

این سایت، یک سایت آپلود رایگان تصاویر هست که قادر به ارائۀ بک لینک های با ارزشی به وب سایت شما است. برای این کار کافی است در این وب سایت یک حساب کاربری ایجاد کنید و سپس با به اشتراک گذاردن تصاویر و کلیپ های کوتاه، لینک وب سایت خود را نیز در توضیحات آن قرار دهید.

5. بک لینک گیری از وب سایت SoMuch

SoMuch از کیفیت پایین تری برخوردار است؛ ولی لینک سازی و بک لینک گرفتن از آن ساده تر می باشد. در این وب سایت نیز ابتدا باید ثبت نام به عمل آورید (Submit Link ← ورود مشخصات سایت خودتان ← Submit) و ایمیل ارسالی را تأیید کنید.

6. گرفتن بک لینک از وب سایت بومی نوپاهاب

مزیت این سایت ایرانی، گذشته از ارائۀ بک لینک، برقراری ارتباط بین استارتاپ ها و سرمایه گذاران است تا از این طریق امکان جذب اسپانسر نیز وجود داشته باشد. برای این کار وارد سایت اینترتی آن شوید و روی گزینۀ ثبت استارتاپ کلیک کنید و پس از ثبت نام در این سایت، اطلاعات استارتاپی و وب سایت خودتان را وارد کنید.

برای بهتر شدن مطالب، حتما نظرات خود را در دیدگاه برای ما ارسال نمایید.

بازدید : 75
چهارشنبه 18 فروردين 1400 زمان : 15:06

راه‌اندازی و اثرات اولیه الگوریتم پنگوئن

در آوریل ٢٠١٢ و هنگامی‌که پنگوئن برای نخستین بار راه‌اندازی شد، بر پایهٔ برآورد کمپانی گوگل، بالای ۳ درصد از نتایج جستجو را تحت تأثیر قرار داد.

نسخه‌ی دوم پنگوئن و درواقع، چهارمین به‌روزرسانی این الگوریتم(با احتساب راه‌اندازی اولیه) در می ٢٠١٣ منتشر شد و بیش از ۲٫۳ درصد از نتایج موتور جستجو را تحت تأثیر قرار داد.

تازه‌ها و به روز رسانی‌های کلیدی الگوریتم پنگوئن گوگل

از سال ٢٠١٢ و از هنگامی‌که الگوریتم پنگوئن برای نخستین بار راه‌اندازی شده تابه‌حال، به روز رسانی‌های فراوانی را پشت سر گذاشته و چه‌بسا تنظیمات بسیاری نیز به خود دیده که به‌عنوان به روز رسانی‌های ناشناس، در تاریخ گم شده است.

Google Penguin 1.1

٢٦ مارس ٢٠١٢

این به روز رسانی منجر به هیچ تغییراتی در خود الگوریتم نشد و تنها دربرگیرنده به روز رسانی‌هایی در داده‌های آن بود.

در این به روز رسانی، وبسایت‌هایی که در راه‌اندازی اولیه تحت تأثیر قرار گرفته و دستخوش پاک‌سازی بیش‌ازحد پروفایل بک‌ لینک‌های خود شده بودند، بهبودهایی را مشاهده کردند و وبسایت‌هایی که شناسایی نشده بودند، تأثیرات این به روز رسانی را تجربه کردند.

آموزش سئو خارجی

آپدیت الگوریتم پنگوئن گوگل 1.2

۵ اکتبر ۲۰۱۲

این به روز رسانی هم یک به روز رسانی دربارهٔ داده‌های الگوریتم پنگوئن بود و جستارهای انگلیسی و بین‌المللی را دستخوش تأثیرات خود کرد.

آپدیت الگوریتم پنگوئن گوگل 2

۲۲ می ۲۰۱۳

این رونوشت از دید فنی نسخه‌ی پیشرفته‌تری در برابر نسخه‌های پیشین بود و در آن، تغییراتی در چگونگی تأثیر گرفتن نتایج جستجو از الگوریتم پنگوئن ایجاد شده بود. در این رونوشت، دو و سه‌دهم درصد از جستارهای انگلیسی‌زبان و به همین نسبت، جستارهای دیگر زبان‌ها، تغییراتی را مشاهده کردند. همچنین، این آپدیت اولین نسخه‌ی پنگوئن بود که نگاه ژرف‌تری به صفحات اصلی وبسایت‌ها و صفحات دسته‌بندی‌های مهم آن‌ها می‌انداخت تا مطمئن شود هیچ لینک اسپمی به آن‌ها هدایت نشده باشد.

آپدیت الگوریتم پنگوئن گوگل 2.1

۴ اکتبر ۲۰۱۳

تنها نسخه‌ی به روز شده‌ی الگوریتم پنگوئن دو کمپانی گوگل، Google Penguin 2.1 است که در ۴ اکتبر همان سال ایجاد شد و نزدیک به ۱ درصد از جستارها را تحت تأثیر خود قرار داد. با اینکه کمپانی گوگل رسماً اعلام نکرده است، داده‌ها نشان می‌دهد که این رونوشت، در ژرف‌‌نگری پنگوئن در یک وبسایت، کرال‌هایی که روی آن وبسایت انجام می‌دهد و همچنین، پیاده‌سازی تحلیل داده‌ها دربارهٔ اینکه آیا آن وبسایت دربرگیرنده اسپم می‌شود یا نه، گسترش یافته است.

آپدیت الگوریتم پنگوئن گوگل 3

۱۷ اکتبر ۲۰۱۴

بااینکه گوگل، از این رونوشت به‌عنوان یک آپدیت اصلی یاد کرد ولی درواقع، چیزی بیش از یک به روز رسانی داده نبود؛ چیزی که اجازه می‌داد وبسایت‌های تحت تأثیر نسخه‌های پیشین، بازیافت شوند و درعین‌حال، آن دسته از وبسایت‌های اسپم‌ساز که همچنان به دست‌کاری‌های اسپمی خود ادامه می‌دادند و از ردیاب شناسایی فرار کرده بودند، تحت تأثیر واقع شوند.

یکی از کارمندان گوگل به نام پیر فار از طریق حساب گوگل‌پلاس خود این به روز رسانی را تأیید کرد و اذعان داشت که کارگزاری کامل این به روز رسانی، چند هفته به درازا می‌انجامد. او همچنین اعلام کرد که این رونوشت، کم‌تر از ۱ درصد از جستارهای انگلیسی‌زبان را تحت تأثیر قرار داده است.

آپدیت الگوریتم پنگوئن گوگل 3

۲۳ سپتامبر ۲۰۱۶

در حدود دو سال پس از نسخه‌ی Google Penguin 3.0، نسخه‌ی نهایی الگوریتم پنگوئن گوگل راه‌اندازی شد. بزرگ‌ترین دگردیسی این الگوریتم در نسخه‌ی پایانی این بود که دیگر به بخشی از الگوریتم اصلی گوگل تبدیل شده بود. باید گفت هنگامی‌که الگوریتم به بخشی از الگوریتم اصلی تبدیل می‌شود، به این معنا نیست که تغییر کارکرد داده است یا ممکن است دوباره تغییراتی را پشت سر بگذارد. بالاتر از آن به این معناست که نه‌تنها الگوریتم اصلی تغییر کرده است که رویکرد کمپانی گوگل هم نسبت به الگوریتم تغییر کرده است.

چگونه از بهینه سازی بیش از حد سایتمان جلوگیری کنیم؟

اینک که پنگوئن و الگوریتم اصلی به‌طور هم‌زمان فعالیت می‌کنند، وبسایت‌ها و لینک‌ها در دم و بی‌درنگ Real-Time ارزیابی می‌شوند؛ به این معنی که می‌توانید (منطقاً) تأثیرات آنی لینک‌سازی یا اقدامات اصلاحی خود را ببینید.

در برابر نسخه‌های پیشین که وبسایت‌های خاطی را جریمه می‌کرد، در پنگوئن جدید لینک‌ها به‌خودی‌خود بی‌ارزش می‌شدند و دیگر نیازی به جریمه شدن وجود نداشت.

پژوهش‌ها و تجربیات شخصی نشان می‌دهد که جریمه‌های الگوریتمی مربوط به بک‌لینک‌ها همچنان وجود دارند.

داده‌های منتشرشده توسط متخصصین سئو مانند مایکل کاتم و همچنین کاهش رتبه‌های بر پایهٔ الگوریتم که براثر پاک‌سازی (Disavow) پرونده‌ها در Penguin 4.0 پیش آمدند، این ادعا را تقویت می‌کند.

جریمه‌های الگوریتمی پنگوئن کمپانی گوگل

همین ‌که الگوریتم پنگوئن معرفی شد، وبمسترها و برندهایی که از ترفندهای گمراه‌کننده‌ی لینک سازی استفاده کرده بودند یا پروفایل بک لینک خود را لینک‌های بی‌کیفیت و جعلی پر کرده بودند، شاهد کاهش ترافیک ارگانیک و رتبه‌بندی وبسایت خود شدند.

همه‌ی جریمه‌های پنگوئن کلیت یک وبسایت را فرانمی‌گرفت؛ برخی از آن‌ها تنها دسته‌ای از کلیدواژه‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دادند که به‌شدت اسپم‌شده یا بیش‌ازحد بهینه شده بودند: کلیدواژه‌هایی مانند محصولات اصلی و در برخی موارد، حتی نام خود برند.

تأثیرات پنگوئن می‌تواند حتی از دامین‌ها فراتر برود؛ پس تغییر دامین و هدایت دامین پیشین به دامین جدید می‌تواند به‌مراتب و در بلندمدت مشکلات بیشتری را ایجاد کند. تجربیات و پژوهش‌ها نشان می‌دهد که به‌کارگیری ریدایرکت ۳۰۱ یا ۳۰۲ آثار پنگوئن را از میان نمی‌برد. جان مولر در انجمن وبمسترهای گوگل اعلام کرد که به‌کارگیری متا-Refresh از یک دامین به دامین جدید می‌تواند ایجاد چالش کند. روی‌هم‌رفته، ما توصیه می‌کنیم هیچ‌وقت از ریدایرکت‌های متا-Refresh استفاده نکنید چراکه باعث سردرگمی کاربران و کرالرهای موتورهای جستجو می‌شود. (کرالرهای موتورهای جستجو ممکن است آن را با تلاشی برای تغییر مسیر Redirect اشتباه بگیرند.)

بازیابی الگوریتم پنگوئن

ابزار ِ Disavow یکی از ابزارهای کاربردی متخصصین SEO به شمار می‌آید. حتی حالا که پنگوئن به‌عنوان بخشی از الگوریتم اصلی گوگل کار می‌کند نیز یک ابزار کاربردی است. همان‌گونه که انتظار دارید، پژوهش‌هایی انجام شده و نظریه‌هایی منتشر شده با این درون‌مایه که Disavow کردن لینک، هیچ کمکی به کاهش رتبه‌های الگوریتمی مبتنی بر لینک نمی‌کند ولی نمایندگان کمپانی گوگل طی نشست‌های عمومی این دیدگاه را رد کردند.

گوگل پیشنهاد می‌کند که در هنگام رویارویی با لینک اسپم‌ها، این ابزار باید به‌عنوان آخرین ابزار استفاده شود چراکه Disavow کردن یک لینک به‌مراتب آسان‌تر و سریعتر از ثبت درخواست بازبینی برای لینک‌های غیر اسپم است.

یک فایل Disavow دربرگیرنده چه چیزهایی است؟

یک فایل Disavow پرونده‌ای حاوی لینک‌هایی است که به گوگل اعلام می‌کند آن‌ها را نادیده بگیرد تا تأثیری روی رتبه‌بندی وبسایت شما نداشته باشند. نتیجه چنین خواهد بود که این لینک‌های بی‌ارزش دیگر رتبه‌ی وبسایت شما را کم نمی‌کنند ولی اگر ندانسته لینک کارآمدی را وارد این فایل کرده باشید، دیگر از مزایای داشتنش در بالا بردن رتبه‌ی سایت خود بهره‌مند نخواهید شد.

نیاز نیست هیچ یادداشتی در فایل Disavow قرار دهید مگر اینکه بخواهید از آن‌ها به‌عنوان مرجع استفاده کنید. به‌هرحال، بهتر است تنها لینک‌ها را در فایل قرار دهید. گوگل هیچ‌یک از یادداشت‌های موجود در فایل شما را نمی‌خواند چراکه روند پردازش فایل، به‌صورت خودکار صورت می‌گیرد و کسی وجود ندارد که بخواهد یادداشت شما را بررسی کند. برخی فکر می‌کنند شاید مفید باشد تاریخ اضافه شدن لینک‌ها به فایل را بنویسند یا یادداشتی دراین‌باره بنویسند که تلاش کرده‌اند از راه وبمستر خود لینکی را پاک کنند ولی چنین نیست.

به‌محض اینکه فایل Disavow خود را بارگزاری کنید، گوگل برای شما یک تأییدیه می‌فرستد. ولی با اینکه گوگل در آن پردازش را آغاز می‌کند، لینک‌ها در آن برطرف نمی‌شوند و وبسایت شما نیز بی‌درنگ بهبود پیدا نمی‌کند.

گوگل همچنان نیاز دارد که لینک‌های موجود در درخواست Disavow شما را کرال کند و درخواست شما منجر به تسریع عملیات گوگل در کرال کردن لینک‌هایی که شما در فایل مشخص کرده‌اید نمی‌شود. همچنین، راهی برای بازشناسی لینک‌های چشم‌پوشی شده از دیگر لینک‌ها وجود ندارد چراکه گوگل همچنان هر دو را در گزارش کنسول Google Search شما دارد.

اگر به‌تازگی نیز فایل Disavow ثبت کرده باشید، گوگل فایل تازه‌ی شما را جایگزین پیشین می‌کند و آن را به فایل قبلی اضافه نمی‌کند؛ بنابراین بسیار مهم است که مطمئن شوید لینک‌هایی که در فایل قبلی Disavow ثبت کرده‌اید را در فایل تازه هم ثبت کنید. شما همیشه می‌توانید آخرین فایل Disavow ثبت‌شده‌ی خود را از کنسول Google Search خود دانلود کنید.

چشم‌پوشی از تک لینک‌ها در برابر دامنه‌ها

پیشنهاد می‌شود که لینک‌هایی را disavow کنید که در هم‌تراز با دامین هستند و تک لینک‌ها را رها کنید. در برخی موارد هم باید تک لینک‌های مشخصی را Disavow کنید؛ برای نمونه هنگامی یک وبسایت اصلی ترکیبی از لینک‌های باکیفیت و خریداری‌شده را داراست. ولی برای بیشتر لینک‌ها، می‌توانید Disavow را مبتنی بر دامین انجام دهید. در آن صورت، گوگل برای چشم‌پوشی از لینک مشخصی در سایت شما، کافی است که یک صفحه‌ی حاوی آن لینک را کرال کند.

انجام Disavow مبتنی بر دامین همچنین به این معناست که نیاز نیست نگران لینک‌های ایندکس‌شده با www یا بدون آن باشید زیرا این نوع Disavow آن را به‌حساب می‌آورد.

بک لینک‌ های خود را پیدا کنید.

الگوریتم های گوگل را بیششتر بشناسید

اگر فکر می‌کنید که سایت شما تحت تأثیر منفی پنگوئن قرار گرفته است، باید لینک‌های خود را بازرسی کنید و لینک‌های کم‌کیفیت و اسپم را پاک یا Disavow کنید.

کنسول Google Search برای دارندگان وبسایت، فهرستی از بک لینک ها را داراست ولی این را هم بدانید که این فهرست همچنین دربرگیرنده لینک‌های نوفالو نیز هست. اگر لینکی نوفالو باشد، تأثیری روی وبسایت شما ندارد ولی در نظر داشته باشید که وبسایت شما ممکن است بدون هیچ گزارش قبلی، لینک نوفالو را در آینده پاک کند.

همچنین ابزارهای شخص ثالثی وجود دارند که لینک‌ها را شناسایی می‌کنند ولی ازآنجاکه برخی وبسایت‌ها به بات‌های شخص ثالث اجازه کرال کردن نمی‌دهند، همگی لینک‌های هدایت‌شده به وبسایت شما را نمایش نمی‌دهند. و ازآنجاکه برخی از این سایت‌ها، سایت‌های باکیفیت و شناخته‌شده‌ای هستند و نمی‌خواهند پهنای باند را برای این بات‌ها هدر بدهند، ابزارهای شخص ثالث توسط وبسایت‌های اسپم استفاده می‌شوند تا لینک‌های کم‌کیفیت خود را از گزارش شدن محافظت کنند.

مانیتور کردن بک لینک ها نیز یک کار ضروری است. زیرا گاهی صنعتی که در آن فعالیت می‌کنیم کاملاً روراست نیست و ممکن است دچار حملات SEO منفی شویم. یعنی ممکن است یکی از رقبا لینک اسپم بخرد و به‌سوی وبسایت ما روانه کند.

هنگامی‌که گوگل وبسایتی را برای لینک‌های بی‌کیفیت شناسایی می‌کند، خیلی از دارندگان وبسایت‌ها از «SEO منفی» به عنوان دستاویزی در برابر گوگل استفاده می‌کنند ولی این کمپانی اعلام کرده است که در شناسایی SEO منفی بسیار زبردست است و نیاز نیست نگران آن باشیم. البته این حقیقت به این معناست که استفاده‌ی مداوم از ویژگی Disavow بدون دریافت نشانه‌ای از جریمه‌ی الگوریتمی یا دریافت اعلان از یک اقدام دستی، می‌تواند ایده‌ی خوبی باشد.

Keyword stuffing چیست و چطور می توان از آن اجتناب کرد؟

بااین‌حال، جالب توجه است که نظرسنجی انجام‌گرفته توسط SEJ در سپتامبر، نشان می‌دهد که سی و هشت درصد بهبوددهنده‌ی موتورهای جستجو، هیچ‌گاه از بک لینک‌ ها چشم‌پوشی نمی‌کنند. رفتن به پروفایل هر بک لینک و بررسی این امر که آیا لینکی است که شما خواسته‌اید یا نه، کار کمی نیست.

پیش‌دستی در پاک‌سازی لینک

گوگل توصیه می‌کند که پیش از شروع به Disavow کردن، سعی کنید به وبسایت یا وبمستری که فکر می‌کنید منبع اصلی لینک های اسپم شماست دسترسی پیدا کرده و از آن‌ها بخواهید لینک را پاک کنند.

برخی دارندگان وبسایت برای پاک کردن یک لینک هزینه دریافت می‌کنند. بر پایهٔ پیشنهاد گوگل، هرگز برای پاک کردن لینک هزینه‌ای نپردازید بلکه آن لینک را به فایل Disavow اضافه کنید و به سراغ پاک کردن لینک بعدی بروید.

بااینکه پیش‌دستی در پاک‌سازی راهی کارآمد برای رهایی از جریمه‌های مبتنی بر لینک است، همیشه هم نیاز نیست. الگوریتم پنگوئن همچنین حجم لینک‌های باکیفیت و ارگانیک را در برابر شمار لینک‌ های اسپم قرار می‌دهد.

درحالی‌که در نمونه‌های جزئی جریمه (برای نمونه جریمه به علت استفاده بیش‌ازحد از واژگان کلیدی) ممکن است الگوریتم همچنان شما را تحت تأثر قرار دهد، ضرورت اصلاحات بک لینک ها و مانیتورینگ آن‌ها می‌تواند شما را پوشش دهد.

برخی وبمسترها تا آنجا پیش می‌روند که قوانینی را در این رابطه در قوانین وبسایت خود می‌گنجانند.

تعداد صفحات : -1

درباره ما
آمار سایت
  • کل مطالب : 14
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 9
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 30
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 45
  • بازدید ماه : 41
  • بازدید سال : 383
  • بازدید کلی : 3150
  • <
    پیوندهای روزانه
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    کدهای اختصاصی